01 of
Info
Info

L Residence

2017 —
— 2017

L Residence

2017 —
— 2017

Youthful energy source.

This apartment is the first living space of a young married couple. The aim of the design was to reflect their youthful vibe, cheerful spirit and modern lifestyle.

 

This space has a simple and functional layout with a living space, two rooms and a bathroom. The bedroom purely serves the need for sleep. The warm soft beige wall and artwork evoking rolling hills invite the couple to prepare for a deep slumber. The other room is a multi-purpose space, often used as a working room and reading corner. This space still has a large wardrobe, blankets, and furnishings to become a guest bedroom when needed.

 

The open-plan kitchen, dining and living areas create a fun, airy and comfortable space for the couple to enjoy. The apartment uses neutral tones, and some walls are painted in bold colours to create depth and vibrancy. Wooden shelves dotted throughout give space for the couple to display their pictures and decorations that they collect from their travels together. The design provides a flexible solution that can be adapted to suit their lifestyle.

Category

Residential

Location

Ho Chi Minh City, Vietnam

Status

Completed

Size

65sqm